BERLIN

Dem der følger mig på insta (claratvilling) ved godt at jeg har tilbragt en forlænget weekend i Berlin. Det var en virkelig dejlig tur! Jeg har ikke tænkt mig at komme med et helt indlæg med anbefalinger af diverse fancy caféer og fash butikker, men jeg vil anbefale alle der skal til Berlin at gå en tur (eller mange) på Kastanienallee, for hold nu op hvor der er god stemning, god mad og gode butikker!!!

3 kommentarer:

 1. Heyy.
  Super sød og inspirerende blog du har dig. Vi kunne måske følges? Smid en kommentar på min blog, hvis det har interesse!

  http://erica-schou.blogspot.dk/

  Og forresten har jeg en giveaway i gang, deltag hvis det lyster!
  http://erica-schou.blogspot.dk/2013/07/giveaway-casio-ur.html

  SvarSlet
 2. Pisse lækkert billede af Ane (det sidste)!! Og mega lækkert at i tog forbi kastajnealleen! Har du taget billeder af streetart'en??? Totalt musicalturne om igen. Møsssss!

  SvarSlet
 3. hei clara! jeg har tidligere sendt deg en mail, men for å forsikre meg om at du har fått den skriver jeg dette. mao, jeg og fire andre driver archetype.nu og vi vil veldig, veldig gjerne at du blogger for oss. vi synes at du er super fet og tror du vil passe perfekt inn som en archetype-blogger! hva tenker du? er dette noe du kunne ha lyst til? ha en fortsatt herlig ferie i nydelige berlin!

  SvarSlet