Summertime sadness

Eksotiske palmebilleder, det kan vi jo så godt lide, ikke sandt?
På trods af de pæne palmebilleder, er jeg ved at være jævnt træt af det her varmefis. Jeg er virkelig ikke god til at nyde sommeren imens den er her, og glæder mig voldsomt til efteråret! Er I ikke også ved at være kørt døde i varmen? 
Siden sidst har jeg blandt andet været på introtur. Succes! Har også lige været ude og løbe. Succes! Nu vil jeg smutte i bad, og så i seng. Håber I har det godt.

3 kommentarer:

 1. Når jeg står i metroen fyldt med mennesker (alle på vej til Amager Strandpark), alle sveder op af hinanden, fordi der er over 30 grader derinde, og da metroen starter, vælter en stor svedig mand over i mig.. så kunne jeg godt bruge lidt efterår. Men for det meste nyder jeg det virkelig. Jeg bliver så glad, når det er lyst om morgenen, når jeg kan spise frokost i kongens have med mine veninder, og når jeg kan cykle rundt i byen i shorts. Jeg bliver nærmest også deprimeret af vinterens mørke - det er virkelig ikke en overdrivelse! - så jeg kan ikke også tillade mig at klage over sommeren :)

  SvarSlet
 2. Hej Clara!
  Jeg har nomineret dig til en Libester blogger award! Du kan se mere om det på min blog: http://www.youarethedesignerofyourdestiny.blogspot.dk/
  Kram Amanda.

  SvarSlet
 3. jeg elsker varmen, sommeren, og stranden!
  jeg glæder mig dog meget til efterår, da det er min y-årstid, åhhhh <333

  SvarSlet