Overvejelser

Har fået et tilbud fra BlogHQ om at blogge hos dem, og få mit eget domæne, og mit svar bliver nok ja. Men ville lige have jer med ind i mine overvejelser, før jeg beslutter mig helt. 
Hvad synes I om BlogHQ? Har I nogle erfaringer med det? Vil jer der følger med GFC være interesserede i at følge med bloglovin' i stedet? (det bør I, om jeg flytter eller ej. Bloglovin' er bare virkelig 1000 gange smartere!)

9 kommentarer:

 1. Svar ja, ja og ja!
  Jeg Er selv i samarbejde med BlogHQ, og det fungere rigtig godt, alt er meget bedre der.

  Maria

  www.peacefulltigerblood.dk

  SvarSlet
 2. Jeg er selv under blogHQ og skal nu ud og rejse med dem. Jeg tror du vil blive rigtig glad for det på længere sigt :-)

  Kram.

  SvarSlet
 3. Jeg er selv lidt tvivlende omkring blogHQ, da man jo ikke kan få sine indlæg, man har skrevet hos blogHQ med tilbage, hvis man flytter. Det er egentlig min main concern, men ellers synes jeg bare også at mange blogs mister lidt af deres personlighed i flytningen :(. Men hvis du er sikker på, det er det rigtige for dig, så skal du selvfølgelig slet ikke lytte til mig! Knus

  SvarSlet
 4. Jeg kan virkelig ikke lide BlogHQ. Du vil ikke selv kunne styre dit bloglayout. De laver et eller andet "uha, smart"-layout, som egentlig ikke er så pænt igen. Åhhh, flyt ikke! <3

  SvarSlet
 5. Jeg elsker din blog, syntes et eller andet sted det ville være overdrevet ærgeligt!

  SvarSlet
 6. Jeg er også under BlogHq, og de er skide søde, men det er altså noget andet med Blogspot. For som Sonja nævner, du står selv for dit bloglayout. Drømmen om sit eget domæne er pisse fedt, men vil råde dig, til at tænke over det en ekstra gang. Jeg står nu i dilemmaet, om at rykke tilbage på blogspot.

  Kram Lisette

  SvarSlet
 7. Tusind tak for jeres meninger! Jeg kan egentlig forstå jer alle, så er stadig i den overvejende fase. Som du, Amalie, nævner, kan de indlæg jeg laver hos BlogHQ, ikke blive flyttet med tilbage, og det var et faktum jeg ikke havde haft med i mine overvejelser.

  Det med at "blogs mister personlighed" af at rykke over på blogHQ, kan gøre mig en smule sur. Det er jo ikke fordi en forbandelse kastes over en, lige så snart man flytter. Det er jo bare om at holde tungen lige i munden, og fortsætte som altid!

  I øvrigt er det en bare en blog for fanden, en hobby! Det med eget domæne skal da prøves, ikke også? Jeg vil ud af det sikre her på blogspot. Ud af comfortzonen, og prøve noget nyt!

  .... Men som sagt er jeg stadig i den overvejende fase ;)

  SvarSlet
 8. Du skal forberede dig på, at HQ bliver så meget anderledes end det gamle - selvom jeg følger med fra bloglovin, ser jeg dig helst bliveeeeee... hahah, held og lykke med overvejelserne :-)

  SvarSlet