"Tag dig nu sammen, Clara!" siger jeg til mig selv gentagende gange, men jeg er ligeglad. Ligeglad med afgangsprøverne. Ligeglad med sidste skoledag, som er på fredag. Ligeglad med at jeg skal sige farvel til min klasse. Helt ligeglad er jeg jo ikke, men jeg går heller ikke op i det. Jeg kan ikke vente til jeg kommer ud af klassen. Ikke fordi jeg har noget imod dem, men jeg trænger sådan til at komme ud af min plads og rolle i klassen. 

11 kommentarer:

 1. Jeg er på en måde også alt for ligeglad med afgangseksamen.. Men sidste skoledag er jeg mere end tændt på! Skal fulde den så meget, åh altså! Og så snart sommerferie, dejligt liv! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder dejligt! Jeg glæder mig da også, men har bare mistet overblikket fuldstændig!

   Slet
 2. Åh, jeg føler der er så lang tid til sommerferien! Først om en måned....

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jeg glæder mig bare til folkeskolen er fuldstændigt overstået!

   Slet
  2. ævævævæv! bare det var mig!

   Slet
 3. Jamen altså Clara, din blog er bare alt for dejlig! Har været fast læser i lang tid nu efterhånden ... Men hvordan redigerer du dine billeder? Altså hvilket program bruger du? de er så fede! (-: http://beinginmyplace.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen altså Emma, hvor er du sød!!!!! Jeg redigerer mine billede i photoscape, men hvis den info ikke er nok, så send mig en mail på clara-tv@hotmail.com så laver jeg en lille guide :-)

   Slet
 4. Jeg havde det på helt samme måde. Jeg trængte til at komme væk fra min gamle klasse, komme væk fra den gamle rolle.
  Jeg tog dog på efterskole i 9, for jeg kunne ikke vente med at komme videre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Har selv tit tænkt: "Hvorfor helvede tog jeg ikke bare på efterskole i stedet for at sidde her?" Men sådan skulle det ikke være... Kan slet, slet ikke vente med at komme på gymnasiet!

   Slet
  2. Det tror jeg også bliver godt. Jeg glæder mig også til at komme på gym næste år!

   Slet