MYLO XYLOTO

Købte denne fantastiske CD i dag, og den har været på repeat lige siden. God damn, jeg elsker den. I morgen er det min tur til at starte i skole igen, hvilket jeg på ingen måder glæder mig til. Ikke engang for at se mine venner. For dem jeg havde lyst til at se, har jeg set i ferien. Skolen er for mig lige nu bare en stor, dum ting. (haha, godt forklaret Clara)
Lige nu sidder jeg og hygger mig på tankevæggen.

11 kommentarer:

 1. Købte den for et par måneder siden, og den har også været på repeat her siden da - den er simpelthen dejlig. Jeg elsker coldplay!

  SvarSlet
 2. Hehe - ja, den er rigtig guf for øregangen!

  SvarSlet
 3. Total random. But jeg elsker din neglelak!

  www.kamillasmustache.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Ha, jo tak :-) den er fra Maybelline.

  SvarSlet
 5. Hej Clara! Tak, for din seje kommentar på min blog. Ret cool, at du også elsker Olsen-tvillingerne og hører Coldplay. Har også deres nyeste album (dét album vi ser på billederne). Og fed stil forresten. Min egen minder også lidt om. ;-)
  Følger dig nu! GLÆDER MIG.

  SvarSlet
 6. Tusind tak, og velkommen til! :-)

  SvarSlet
 7. Hej Clara :-)
  Virkelig fed blog du har! Man kan ikke andet end at beundre dine billeder. Mh, Coldplay! Sidder selv og lytter til deres dejlige musik lige nu.
  Jeg blevet fast læser - hvordan ville jeg kunne lade være? Og hvis du har lyst er du velkommen til at tage et smut forbi min blog.
  //Astrid
  http://astridjakobsen.blogspot.com/

  SvarSlet
 8. Gud, hvor er du sød! Tak, tak, tak! Mhm, Coldplay er virkelig dejlig!
  Kigger forbi din blog!

  SvarSlet
 9. Hehe, det var da så lidt. Ja, i den grad!
  Tak :-)

  SvarSlet
 10. Den er så dejlig, så smuk.. Coldplay med mere kant end før, men stadig i det samme lækre tekstunivers og med dryppende lækre melodier!
  Godt du nyder den!
  God aften
  Anne
  http://annehoerlyck.blogspot.com/

  SvarSlet